Simone's Kitchen

Zaterdag snapshots week #3

Een nieuw kattenpaal geval

Een nieuw kattenpaal geval

Snapshots van de week

Het was afgelopen week vooral voor de katten een spannende week… Hun oude krabpaal waar ze ruim twee jaar op hebben gelegen viel echt van pure ellende uit elkaar. Elke keer als Buffy of Humphrey erop sprongen om in het bovenste mandje te gaan liggen, hielden we ons hart vast. Ik zet namelijk soort van ónder die paal dus als het ding uit elkaar zou vallen, dan zou die op mijn hoofd terecht komen. Denk ik…. Nou ja, hoe dan ook, het was niet langer esthetisch verantwoord om het ding te laten staan dus hij verhuisde naar de achtertuin en van de achtertuin naar de prullenbak.

20150421-IMG_8412

We dachten nog dat het wel even zou duren voor ze gewend zouden zijn aan hun nieuwe speeltje, maar nee hoor…. Nog geen uur later en de dame en heer lagen al prinsheerlijk te genieten in hun nieuwe – veel ruimere – mandjes. Ok, een beetje kattenspray heeft meegeholpen maar toch… mission accomplished.

week3b

Afgelopen zondag hadden we ook weer een fijne workshop bij Natascha van Greendelicious en ja die hummus aan de linkerkant is toch voor mij elke keer het klapstuk van de lunch. Deze was met koriander maar de gewone is echt de allerlekkerste… Echt… *verslaafd*.

Emmelien van Zoet en Roze maakt elke keer voor de workshop de prachtigste baksel voor de deelnemers om op de foto te zetten (enne om daarna natuurlijk op te eten) en ook dit keer had ze weer een te lekkere wortelcake gemaakt en brownies zonder suiker en andere toevoegingen ( staan niet op de foto). Wil je ook eens zo’n fijne workshop meemaken, dan kun je een kijkje nemen voor de nieuwste data of waar nog plek is. De eerstvolgende (10 mei)  is overigens in Het Groene Geheim in Almere. Op 23 mei zijn we weer bij Natascha.

week3c

Ik had een superleuk gesprek bij een uitgever… Waarover hopelijk later meer (en o voor er misverstanden uit de weg te helpen; ik ga geen eigen boek maken hoor, dit was puur werk gerelateerd!) en as we speak zit ik in Londen waar ik de workshop van Meeta en Jeanne bijwoon… 😉

 

 

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!