Simone's Kitchen

Zaterdag snapshots : week #1

Continental hotel | simoneskitchen.nl

Er zat de laatste tijd een beetje de klad in. Begin van het jaar besloot ik dat ik niet meer elke dag ging bloggen maar in plaats daarvan drie keer in de week ging posten. Het resultaat was dat ik alle structuur kwijt was. Dat klinkt misschien vreemd voor mensen die zich afvragen waar je in vredesnaam de tijd vandaan haalt om elke dag te bloggen maar toch… het werkte niet voor mij. Dus er gaan de komende tijd een paar dingen veranderen hier.

snapshot#1-2

Een van die dingen is een nieuwe rubriek; snapshots van de week. Foto’s gemaakt met mijn telefoon van de dingen die ik de week hiervoor heb meegemaakt. Kijkje achter de schermen als het ware. Het zal jullie wellicht niet ontgaan zijn dat we op bezoek zijn geweest in Vietnam met een klein groepje foodbloggers en een kijkje konden nemen bij pangasius kwekerij van Vinh Hoan waar Queens al zijn panga vandaan haalt.

snapshots#1-7

Ik was positief verrast door al onze ervaringen en ik ga dat nog uitgebreid verslaan volgende week in een aparte blogpost. Waar ik niet meteen rekening mee had gehouden was de enorme stortvloed van kritiek als het aankomt op panga. Naar mijn mening voor een heel groot deel een misverstand maar daar vertel ik jullie graag volgende week alles over. Dan kun je daarna je eigen conclusie trekken.

snapshots#1-4

Vietnam was kort, enerverend en inspirerend. Jammer dat ik net uitgerekend die paar dagen moest uitkiezen om snipverkouden te worden, want met 36 C, niet zo heel lekker is, maar goed… Shit happens zoals men zegt en het betekende wel dat ik voor het eerst in de geschiedenis op de terugweg van Vietnam naar Dubai in het vliegtuig heb geslapen.

snapshots#1-5

Weer terug was die gekke rode kater van ons ook blij dat het gezin weer compleet was… 🙂 En werd het hier ook meteen mooi weer! Genieten!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!