Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
3.84
van
6
stemmen
Snijbiet met feta
Een lekker snelle maaltijd
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Totale tijd:
15
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
300
gr
snijbiet
gewassen, gesneden
75
gr
feta
50
gr
pijnboompitjes
geroosterd
1
el
olijfolie
peper en zout
Instructies
Verhit een wok of ruime koekenpan met de olie. Begin eerst met het bakken van de stengels van de snijbiet en bak deze even goed op.
Voeg dan het blad toe en laat alles slinken. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de snijbiet met de feta erover verkruimeld en de pijnboompitjes erover.
Lekker met zoete aardappel of gebakken aardappeltjes
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Hollandse
Trefwoord:
feta, pijnboompitjes, snijbiet
Dieetsoort:
glutenvrij
, Vegetarisch
Nutrition
Calorieën:
358
kcal
,
Koolhydraten:
10
g
,
Eiwit:
11
g
,
Vet:
32
g
,
Verzadigd vet:
7
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
10
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
12
g
,
Cholesterol:
33
mg
,
Natrium:
748
mg
,
Kalium:
741
mg
,
Vezels:
3
g
,
Suiker:
3
g
,
Vitamine A:
9340
IU
,
Vitamine C:
45
mg
,
Calcium:
265
mg
,
Ijzer:
4
mg