Een heerlijke frittata die je kunt eten als lunch of als onderdeel van het diner. Voor 2 personen als lunch of als bijgerecht voor vier.
Voorbereidingstijd: 15 minutenmin
Bereidingstijd: 20 minutenmin
Totale tijd: 35 minutenmin
Porties: 2personen
Equipment
1 koekenpan 22 cm ovenbestendig
Ingrediënten
2stukspreischoongemaakt, in ringetjes
350grgroene asperges
6eieren
100mlamandelmelk
100grzoete aardappelgeraspt
100grfeta
peper en zout
verse peterselieom te serveren
Instructies
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Maak de groene asperges schoon en kook ze voor een paar minuten. Giet af en laat uitlekken.
Verhit een koekenpan met wat kokosolie en bak hierin de prei tot deze begint te slinken en glazig wordt. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de zoete aardappel toe en bak deze even mee.
Klop de eieren los met de amandelmelk en voeg ook hier wat zout en peper toe.
Giet het eiermengsel bij de prei in de koekenpan en verdeel hier de asperges overheen. Verkruimel de feta over de bovenkant en zet in de oven voor ongeveer 15-20 minuten of tot het ei gestold is.