Snij de kipdij wat kleiner en doe dit samen met peper, zout, oregano, de knoflook en chilipoeder in de kom van de keukenmachine. Draai dit tot een gehakt. Is het te slap voeg dan een beetje amandelmeel toe om het gehakt wat steviger te maken.Verwarm de oven voor op 200˚C.
Doe de pompoen op een bakplaat en besprenkel met wat olijfolie en peper en zout. Bak dit gaar in de oven voor ongeveer 20-30 minuten. Afhankelijk van het formaat van je blokjes.
Draai nu balletjes van het kipgehakt. Verhit een koekenpan met de kokosolie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Haal uit de pan. Voeg eventueel nog wat olie toe en bak nu eerst de ui glazig.
Voeg de aubergine toe aan de koekenpan en bak deze gaar. Voeg de pompoen toe zodra die ook gaar is en doe de balletjes weer in de pan.
Verdeel de feta over de bovenkant en zet dit met koekenpan en al even in de oven zodat de feta smelt. Ongeveer 10-15 minuten.