Verwarm de frituurpan voor op 180 graden. Heb je geen frituurpan dan kun je dit ook prima in een steelpan doen. Zorg dan dat je er niet teveel tegelijk in doet.
Neem een ruime kom en maar hier het beslag in. Hiervoor meng je bloem, bier, de kruiden en de parmezaanse kaas door elkaar. Klop even door en voeg peper en zout naar smaak toe.
Maak je uien schoon en snij deze in dikke ringen. Niet te dik maar ook niet te klein. Hou ongeveer een halve centimeter per ring aan. Gebruik hiervoor een scherp mes of een goede mandoline die je in dikte in kunt stellen.
Met een houten sateprikker haal je elke keer een uienring door het beslag en dit laat je voorzicht in het hete vet glijden.
Bak je uienring ongeveer 2-3 minuten of totdat deze goudbruin is. Keer hem halverwege even om.
Leg nu de gebakken uienringen op een stuk keukenpapier en je herhaalt dit proces met alle uienringen. Afhankelijk van het formaat van je frituurpan kun je er uiteraard meer tegelijk bakken. Maar zorg dat ze niet allemaal op elkaar gaan plakken.
Maak de dipsaus door de ingrediënten hiervoor te mengen. Dit serveer je bij de warme uienringen. Serveer de uienringen warm. Dan zijn ze het lekkerste!