Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.67
van
3
stemmen
Kipsalade met frambozen
Bereidingstijd:
25
minuten
min
Totale tijd:
25
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
150
gr
kip
gekookt en geplukt
50
gr
veldsla
75
gr
wortelreepjes
25
gr
walnoten
100
gr
frambozen
Dressing
2
el
olijfolie
60
ml
vers geperste sinaasappelsap
Sap van ½ citroen
peper en zout
Instructies
Meng de kip met de veldsla, wortelreepjes en walnoten.
Maak de dressing door de ingredienten goed door elkaar te mengen en breng deze op smaak met peper en zout.
Verdeel de dressing over de salade en serveer deze met de frambozen als laatste erover heen gestrooid.
Gang:
Lunch, Salade
Keuken:
paleo
Trefwoord:
frambozen, kip
Nutrition
Calorieën:
427
kcal
,
Koolhydraten:
15
g
,
Eiwit:
18
g
,
Vet:
34
g
,
Verzadigd vet:
6
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
10
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
16
g
,
Transvet:
1
g
,
Cholesterol:
56
mg
,
Natrium:
81
mg
,
Kalium:
567
mg
,
Vezels:
5
g
,
Suiker:
7
g
,
Vitamine A:
8222
IU
,
Vitamine C:
41
mg
,
Calcium:
58
mg
,
Ijzer:
2
mg