Maak eerst de bodem door alle ingredienten te mengen. Je moet een kruimelig geheel overhouden.
Doe ¾ van de bodem in een bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm (ik gebruikte een vierkante vorm maar rond kan natuurlijk ook) en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Doe ahornsiroop, citroensap, ananas plus sap en kokosolie in de keukenmachine en draai glad. Doe over in een steelpan en breng aan de kook. Laat rustig een beetje inkoken zodat je wat minder vocht overhoudt. Als het zover is meng je de arrowroot eerst met een klein beetje van de ananas, roert het glad en voeg het dan toe aan het mengsel. Laat even kort indikken. Giet het ananasmengsel voorzichtig over de bodem heen en strijk een beetje glad.
Verdeel de rest van je bodemmengsel eroverheen en druk het voorzichtig een klein beetje aan.
Zet in de oven voor 25-30 minuten of tot het goudbruin is.
Het zal nog heel zacht zijn, dus laat het eerst goed afkoelen. Eerst buiten de koeling maar zodra het de koelkast in kan laat je het een paar uur echt koud worden.
Daarna kun je er vierkantjes van snijden. Het wordt niet keihard dus hou daar rekening mee met serveren.