Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
3
stemmen
Pompoen-runderstoofschotel
Een heerlijk gerecht uit de slowcooker!
Voorbereidingstijd:
15
minuten
min
Bereidingstijd:
7
uur
uur
Porties:
4
personen
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
750
gr
runderlappen
in stukken
2
uien
gesnipperd
2
teentjes knoflook
gehakt
500
ml
water
2
blokjes runderbouillon
500
gr
pompoenblokjes
1
blikje
pompoenpuree
1
tl
oregano
1
tl
tijm
1
tl
chilipoeder
1
tl
zout
Peper
Instructies
Doe alle ingrediënten in de kom van de slowcooker. Laat het geheel ongeveer 7 uur op de lage stand sudderen tot het vlees uit elkaar begint te vallen.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met puree of bloemkoolrijst
Gang:
Diner
Keuken:
paleo
Trefwoord:
pompoen, rundvlees, slowcooker
Nutrition
Calorieën:
350
kcal
,
Koolhydraten:
14
g
,
Eiwit:
41
g
,
Vet:
14
g
,
Verzadigd vet:
5
g
,
Cholesterol:
116
mg
,
Natrium:
255
mg
,
Kalium:
1137
mg
,
Vezels:
2
g
,
Suiker:
6
g
,
Vitamine A:
10963
IU
,
Vitamine C:
16
mg
,
Calcium:
59
mg
,
Ijzer:
5
mg