Neem een pan met dikke bodem en verhit hier de kokosolie in. Bestrooi de runderblokjes met peper en zout en bak ze aan in de pan. Zorg dat ze een beetje goudbruin worden. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze even mee tot glazig.
Voeg de curry pasta, de lemongrass en de gember toe en bak even mee tot het gaat geuren. Voeg nu de bouillon toe en breng aan de kook.
Zodra het kookt doe je de deksel op de pan en laat het rustig sudderen voor ongeveer 3 uur of tot het vlees uit elkaar begint te vallen.
Check het tussendoor een paar keer om te voorkomen dat de pan droog komt te staan. Zo nodig voeg je nog wat water toe. Gebruik je een slowcooker dan is dit niet nodig.
Voeg de pompoenblokjes en de kokosmelk ongeveer een half uur voor het einde van de kooktijd toe en laat deze garen.
Is de curry niet dik genoeg?
Los een eetlepel arrowroot op in wat water, roer dit totdat de klontjes eruit zijn en voeg dan toe aan de curry. Laat even meekoken tot het dik genoeg is.