Verhit een grote pan met water. Schil de asperges en verwijder de houtige onderkantjes. Snij de asperges in kleinere stukken. Breng de asperges met water aan de kook. Zet het vuur uit en doe een deksel op de pan. Dit laat je 10 minuten staan. Giet af en Laat uitlekken.
Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de ui en de knoflook gaar. Voeg de spinazie toe en bak tot dit slinkt. Voeg de bloemkool toe en bak dit even mee tot het naar wens gaar is. Breng op smaak met peper. Voeg de asperges toe.
Breek de makreelfilet in stukken en serveer dit met de bloemkoolrisotto en de uienringetjes.
Notities
Voedingswaarde (per persoon)
Energie (kcal): 610
Vet: 32 gram
Verzadigd vet: 7 gram
Eiwit: 35 gram
Koolhydraten: 40 gram
Vezels: 12 gram
Zout: 2.9 gram
Suikers: 8 gram Aantal gram groente per persoon: 330
Aantal gram fruit per persoon: 0