Voor deze cheesecake zijn 2 mini cakeblikjes gebruikt van 15 cm lang. je kunt ook vier mini ronde blikjes van ongeveer 10 cm doorsnede gebruiken.
Beleg de cakeblikjes met keukenpapier en probeer dit zo strak mogelijk in de blikjes te drukken
Maak de bodem door de koekjes, dadels en vanille bij elkaar te doen in de keukenmachine en draai tot een plakkerig deeg.
Druk het deeg met een lepel in de cakeblikjes. Blijft het te erg plakken aan de lepel, dip die dan even in een beetje olie. Dan gaat het aandrukken makkelijker.
Maak de vulling door alle ingredienten, behalve de oreokoekjes, in de keukenmachine te doen en draai dit glad. Verkruimel de oreo's grof en roer dit door de vulling. Verdeel de vulling over je vormpjes en strijk een beetje glad aan de bovenkant.
Breek de laatste oreokoekjes doormidden en druk deze in de bovenkant.
Zet de cakes een paar uur in de vriezer en haal minimaal 30 minuten voor je het wil gaan eten uit de vriezer