Week de cashewnoten de nacht van tevoren of – als je dat vergeten bent – giet er kokend water overheen en laat ze een minuut of 20-30 staan.
Kook de broccoliroosjes met de wortelplakjes (kan in een pan) voor een paar minuutjes voor. Giet af en laat uitlekken
Neem een grote koekenpan en bak hierin de uien glazig. Voeg de paddenstoelen toe.
Haal het vel van de verse worst en maak er balletjes van of breek het eenvoudig in stukjes. Bak dit samen met de uien en paddenstoelen gaar. Hak de takjes verse tijm fijn en strooi dit over de paddenstoelenmix. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de groente door de paddenstoelenmix en doe over in een ovenschaal.
Giet de cashewnoten af en doe in een blender. Voeg hier de kokosroom, peper, zout, mosterd en paprikapoeder bij en draai tot een glad geheel. Is het te dik dan kan je er eventueel nog wat extra kokosroom door doen.
Verdeel de saus over de groentes in de ovenschaal en schep het een beetje erdoor. Hoeft er niet helemaal egaal over verdeeld te worden.
Zet in de voorverwarmde oven voor 20 minuten of tot goudbruin.