Wrijf de kipfilets in met peper, zout en harissa. Braad bruin en bijna gaar in boter en olie in een koekenpan en zet apart. Verwarm de oven voor op 180˚C.
Bak de ui en de knoflook tot glazig en voeg de paddenstoelen toe. Bak mee tot ze ook bruin zijn. Als het mengsel vrij vochtig is (en er kan vrij veel vocht uit paddenstoelen komen) laat het dan even goed uitlekken op keukenpapier. Roer de roomkaas door met de parmezaanse kaas, harisa en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout
Leg elke kipfilet op een stuk bladerdeeg. Het is een beetje afhankelijkvan het formaat van de kipfilets maar je moet het kunnen omwikkelen, dus houd daar rekening mee. Ik ga uit van twee kipfilets per rol bladerdeeg. Snijd waar nodig het bladerdeeg op maat.
Beleg elke kip met een flinke hoeveelheid roomkaas en leg daar het champignonmengsel op. Wikkel het bladerdeeg om de kip en zorg dat de naden goed dichtzitten (maak het eventueel een beetje nat met water om het beter te laten plakken) Leg ze met de naad aan de onderkant op een bakblik en besmeer de bovenkant met ei. Bak in de oven voor 20-30 minuten of tot goudbruin