Doe alle zaden, het kokosmeel en het zout in een grote kom en meng dit goed. Voeg de natte ingredienten toe en meng tot 1 deeg. Gebruik je handen indien nodig.
Afhankelijk van het formaat van je bakplaat heb je hier 1 of 2 bakplaten voor nodig. Rol het uit tot een dikte van ongeveer 3 mm. Dit is het makkelijkste als je de bakplaat bekleed met bakpapier. Hierop leg je het deeg. Bedek deze met een ander stuk bakpapier en hiertussen rol je het deeg uit.
Verwijder het bovenste vel en bestrooi nog met wat grof zeezout. Druk dit met de hand ietsje in het deeg en bak de crackers voor ongeveer 15-20 minuten in de oven.
Laat afkoelen en breek in stukken. Wil je er wat nettere vormen van maken snij het dan direct uit de oven met een pizzasnijder in repen.
Zoals de meeste glutenvrije crackers is het wat kruimeliger dan een ‘gewone’ cracker. Hou daar rekening mee als je er beleg op doet! (oftewel hou er een bordje onder)