Dit stevige brood is heerlijk met een zacht gekookt eitje. Handig om van tevoren te maken en in te vriezen per twee plakjes tegelijk. Als je het nodig hebt even in de broodrooster en je ontbijt is klaar. Omdat het brood wat droger is dan ‘gewoon’ brood is het extra lekker met avocado, zalm of een gepocheerd eitje
Verwarm de oven voor op 190˚Bekleed een cakevorm van 1,5 liter met bakpapier.
Neem een flinke kom en meng de kastanjepuree en de eieren eerst. Klop flink tot de klontjes eruit zijn. Voeg water en olijfolie toe en meng nog eens goed door.
In een andere kom zeef je het kokosmeel en amandelmeel. Gebruik wel een zeef want kokosmeel klontert nogal. Meng de meelsoorten met het bakpoeder, de kruiden en het zeezout.
Voeg de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en als laatste schep je de noten en zaden erdoorheen. Als laatste voeg je de zaden, kruiden en noten toe en roer je alles goed om tot het een geheel wordt.
Doe alles over in je klaarstaande cakeblik en bak het in de oven voor 45 minuten of tot goudbruin en gaar.
Laat minstens 20 minuten afkoelen voor je het aansnijdt