Vul een pan met water en doe hier de twee navelsinaasappels in. Laat op een laag vuur twee uur rustig pruttelen. Snijd daarna de sinaasappels doormidden en verwijder eventuele pitten. Stop de sinaasappelhelften (schil en al) in een blender en mix tot pulp. Verwarm de oven voor op 160 graden. Klop de eieren en de suiker met de mixer in een beslagkom tot een glad geheel. Voeg een snufje zout toe en vervolgens, geleidelijk, de sinaasappelpulp.Roer vervolgens het amandelmeel door het beslag. Mix totdat het een glad geheel is. Vet een ronde bakvorm van 23 cm doorsnede in met boter en bedek de bodem met bakpapier. Giet het beslag over in de bakvorm. Bak de cake ongeveer 50 minuten in de oven of tot deze mooi goudbruin gebakken is. Haal uit de oven en laat op een taartrooster minimaal een half uur afkoelen.Maak ondertussen de vanilleyoghurt. Mix de yoghurt en de agavesiroop in een kom. Schraap het merg uit het vanillestokje en meng dit met de yoghurt. Rasp de schil van de sinaasappel en voeg de rasp toe aan de yoghurt.Serveer de cake lauwwarm met een flinke schep van de vanille yoghurt.