Doe de eieren en de suiker in de kom van een mixer en klop op medium snelheid voor ongeveer 5 minuten of tot het luchtig wordt.
Voeg – met de mixer op de lage stand – de pompoenpuree toe plus de afgekoelde kokosolie.
Doe alle droge ingredienten bij elkaar en zeef deze over je mengsel heen. Vouw deze voorzichtig door je pompoen-ei beslag. Als alles goed gemengd is, laat je het 10 minuten staan.
Vet je vormpjes goed in met kokosolie en bestuif licht met wat kokosmeel. Klop het vervolgens goed uit zodat er geen klontjes meel blijven zitten.
Verdeel het deeg over de vormpjes en bak voor 25 minuten in de oven of tot een houten prikker er schoon uitkomt.
Laat de tulbandjes 10 minuten afkoelen voor je het stort!
Heb je een grotere vorm verhoog dan de baktijd naar 45 minuten maar hou in de gaten dat het niet te bruin wordt. Als dat wel het geval is dek dan af met aluminiumfolie en laat verder garen.