Serveer deze lekkere paddenstoelenpate bijvoorbeeld met deze tahini crackers
Koelkast: 4 uuruur
Totale tijd: 15 minutenmin
Porties: 6personen
Ingrediƫnten
60grolijfolie
1kleineuigesnipperd
3teentjesknoflookgeperst
1rode peperzaadjes verwijderd, klein gesneden
400grgemengde champignons
125grwalnoten
2elkokosroom
2eltijmfijngehakt
3elpeterseliefijngehakt
Instructies
Fruit ui en knoflook voor een paar minuten tot zacht. Voeg de paddenstoelen en rode peper hieraan toe en bak deze voor een minuut of 10 of tot het meeste vocht verdampt is.
Laat de paddenstoelen afkoelen en uitlekken in een zeef.
Hak de walnoten fijn in een keukenmachine. Voeg het paddenstoelenmengsel toe en hak dit fijn tot je een glad mengsel hebt. Voeg de kokosroom en de verse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper