4sneetjes zuurdesem brood of een ander brood dat je lekker vind
1teenknoflook
2bollen buffelmozarella
1handvolrucola slaof spruiten van bonen als je die kunt vinden
Instructies
Voeg een paar eetlepels extra virgin olijfolie toe zodat alles lekker smeuig wordt. Voeg de geraspte pecorino erbij en roer goed. Als het te droog wordt kun je er nog wat olijfolie aan toe voegen.
Voeg ongeveer 3/4 van het citroensap erbij. Dit moet de smaken samen laten komen, maar proef goed en voeg zout en peper naar smaak toe.
Gril of toast wat sneden brood en smeer dit (slechts twee keer heen en weer halen!) in met het halve teentje knoflook.
Doe een dikke lepel van de puree op het brood en beleg met een halve bol mozarella.
Voeg de muntblaadjes, de rucola (of bonenspruiten) toe en de kleine erwtjes die je apart had gehouden en decoreer met nog wat geraspte pecorino.
Druppel er nog wat olijfolie overheen en smullen maar!!!