Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Yoghurt ijsjes met frambozen
Lekker en snel gemaakt met vanille yoghurt
Voorbereidingstijd:
10
minuten
min
Bereidingstijd:
4
uur
uur
Totale tijd:
4
uur
uur
10
minuten
min
Porties:
8
ijsjes
Equipment
Vormpjes voor waterijsjes
Ingrediënten
500
gr
vanille yoghurt
125
gr
frambozen
1
eetlepel
poedersuiker
Instructies
Mix de yoghurt met de poedersuiker en proef even of het naar je smaak is.
Vul je waterijsjes houder bijna tot de rand met het yoghurtmengsel.
Pureer de frambozen en doe de puree bovenin de houders. Roer dit even door met een sateprikker voor een leuk gemarmerd effect.
Minimaal 4 uur in de vriezer en smullen maar!
Gang:
Dessert
Keuken:
Gezonde keuken
Trefwoord:
frambozen, yoghurt
Dieetsoort:
glutenvrij
Nutrition
Calorieën:
68
kcal
,
Koolhydraten:
14
g
,
Eiwit:
3
g
,
Vet:
0.2
g
,
Verzadigd vet:
0.1
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
0.1
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
0.04
g
,
Cholesterol:
1
mg
,
Natrium:
36
mg
,
Kalium:
145
mg
,
Vezels:
1
g
,
Suiker:
13
g
,
Vitamine A:
13
IU
,
Vitamine C:
5
mg
,
Calcium:
99
mg
,
Ijzer:
0.2
mg