Een lekker frisse vegetarische pasta met geitenkaas en citroen. Ideaal als doordeweekse maaltijd
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 10 minutenmin
Totale tijd: 20 minutenmin
Porties: 4personen
Ingrediënten
300grpasta
400grdoperwtjesdiepvries
2teentjesknoflookgeperst
1elcitroenrasp
2elcitroensap
2elolijfolie
200grgeitenkaasverkruimeld
50grrucolagehakt
zeezout en zwarte peper
Instructies
Kook de pasta in een pan ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de doperwten voor de laatste paar minuten even meekoken. Giet af en laat uitlekken.
Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de knoflook even kort. Voeg nu de pasta, citroenschil, citroensap en de 2 el olijfolie toe en schud alles goed om.
Serveer de pasta met de geitenkaas, rucola en zout en peper naar smaak.