3-4stuksbocconciniin kleine plakjes of je kunt gewone mozarella gebruiken
8plakken prosciutto
zwarte pepergrof gemalen
Rucola pesto
1handvolbasilicum
2handenvol rucola
40grpijnboom pitjesgeroosterd
20grgeraspte parmezaan
1/4knoflook teen
60mlextra virgin olijf olie
Instructies
Om de rucola pesto te maken doe je de rucola, basilicum, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine of staafmixer en pureer je deze. Voeg de olie toe terwijl je de motor aan hebt staan en meng tot het een dikke grove substantie is. Proef en voeg zout en peper toe indien nodig.
Maal het niet te fijn. Stukjes is goed!
Verhit een grilpan en bak beide kanten van het brood goudbruin en krokant. Wrijf deze in met een half teentje knoflook en besprenkel met wat olijfolie
Doe wat van de mozarella op de toast en bedek rijkelijk met de pesto. Dek dit af met een plak prosciutto en maak af met zout en peper