Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Salsa verde
Dit recept voor salsa verde maakt ongeveer 250 ml
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
1
portie
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
1
bosje
munt blaadjes
gehakt
1
bosje
platte peterselie
gehakt
1
bosje
dille
gehakt
1
el
kappertjes
gespoeld en uitgelekt
1
teen
knoflook
gehakt
1
el
witte azijn
1/2
tl
suiker
60
ml
olijfolie
Instructies
Doe de munt, peterselie, dille, kappertjes, knoflook, azijn en suiker in een kleine foodprocessor of een bakje van een staafmixer en draai tot het samen komt. Voeg de olie toe en draai dit nog een keer.
Dit recept maakt ongeveer 250 ml saus.
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Europese keuken
Trefwoord:
knoflook, munt, peterselie
Dieetsoort:
vegan
Auteur:
Donna Hay
Nutrition
Calorieën:
525
kcal
,
Koolhydraten:
8
g
,
Eiwit:
2
g
,
Vet:
55
g
,
Verzadigd vet:
8
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
6
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
40
g
,
Natrium:
275
mg
,
Kalium:
388
mg
,
Vezels:
3
g
,
Suiker:
3
g
,
Vitamine A:
5042
IU
,
Vitamine C:
79
mg
,
Calcium:
116
mg
,
Ijzer:
5
mg