Ik heb voor dit recept frambozencurd gebruikt dat ik op een of andere beurs heb gekocht. Kun je dit niet vinden dan kun je ook frambozenjam gebruiken of lemon curd als je van dat zurige houdt.
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verwarm de room, vanille peul en de zaadjes in een steelpannetje tot het bijna aan de kook is. Haal van het vuur en zet aan de kant en bewaar de vanille peul.
Doe de eieren en suiker in een kom en klop om het te combineren. Voeg de room langzaam toe, al kloppend tot alles gemengd is. Zet apart.
Doe de rabarber met de suiker in een pannetje en een klein beetje water. breng aan de kook en laat gaar worden. Proef even of de rabarber niet te zuur is. Doe de rabarber onder in een ovenschaal
Snij het brioche brood in de lengte in dunne plakken en bestrijk met de frambozen curd. Rol voorzichtig op, snij het rolletje doormidden en zet de rolletjes met de snijkant boven in de ovenschaal in de rabarber en ga hiermee door tot de ovenschaal vol is.
Giet het roommengsel over de rolletjes heen en leg eventueel de vanillepeul er bovenop. Laat het 5-10 minuten staan voor je het in de oven zet.
Bak het vervolgens een minuut of 15, dek af met aluminium folie en bak nog eens 15-20 minuten of tot goudbruin en stevig.