Kun je geen knoflook spelt spaghetti vinden dan kun je natuurlijk ook gewone spaghetti gebruiken.
Voorbereidingstijd: 20 minutenmin
Bereidingstijd: 10 minutenmin
Totale tijd: 30 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
100grknoflook spelt spaghettiik haalde de mijne bij de EKO winkel
200grkerstomaatjes
2elpestozelfgemaakt natuurlijk het lekkerste
zout
peper
50grfeta of naar smaak
parmezaanse kaaseventueel
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 C. Snij de tomaatjes door midden doe de kerstomaatjes in een bakblik (snijkant boven) besprenkel met olijfolie en zout en peper en zet in de oven voor ongeveer 15 minuten.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking (op mijn verpakking stond trouwens niks, maar duurde ongeveer 7-8 minuten voor het al dente was)
Giet de spaghetti af en doe weer terug in de pan. Ik doe dit altijd vrij snel zodat er ook nog wat van het kookvocht aan de spaghetti blijft hangen
Roer de twee eetlepels pesto erdoor
Leg de spaghetti op je bord, doe de geroosterde tomaatjes erbij en verkruimel feta over de top. Rasp eventueel nog wat parmezaan eroverheen en aanvallen maar.