Deze makkelijke wortelkoekjes zijn ideaal als bijgerecht of als makkelijke snack. Door de rijstbloem zijn de wortelkoekjes ook glutenvrij.
Bereidingstijd: 20 minutenmin
Totale tijd: 20 minutenmin
Porties: 12koeken
Ingrediënten
360grgeraspte wortel
1,5teentjeknoflookheel fijn gehakt of door een knijper
2bosuitjesfijn gesneden
1/2tlgedroogde chili vlokken
1elfijn geraspte limoen schil
2eiwitten
50grrijstbloem
zeezout en vers gemalen zwarte peper
2elolijfolie
Griekse yoghurt en citroen partjes om te serveren
Instructies
Doe de geraspte wortel, knoflook, lenteui, chili, citroenschil, eiwit, bloem, zout en peper in een grote kom en meng alles goed. Als het te nat is doe je er wat rijstbloem bij.
Verwarm de olie in een grote koekenpan op medium vuur. Maak een soort platte koekjes met je handen en bak die in gedeeltes voor ongeveer 2-4 minuten per kant tot ze goudbruin zijn en gaar.