In het oorspronkelijke gerecht heeft Rens ook nog 1 eetlepel geitenkwark door de mix gedaan, maar omdat die niet whole30 approved is heb ik dat weggelaten. Ik heb het niet gemist maar ga het de volgende keer wel gebruiken
Maak de kip schoon en snij in grove stukken. Die maak je straks nog verder klein.
Maak een marinade door alle poeders en de olijfolie samen in een kom te doen. Voeg de kip hieraan toe en roer goed om zodat alle kip een beetje bedekt is met het mengsel. Zet aan de kant en laat marineren.
Snij ondertussen de ui e de champignons in stukken en de tomaatjes in kwartjes en de koriander fijn.
Bak de kipfilet en de champignons in de kokosolie gaar en snij de kip in kleinere stukjes.
Doe de avocado in een kom en prak ze fijn. Voeg hier de ui en toe aan toe en knijp de teentjes knoflook er boven uit.
Voeg de rest van de ingredienten toe en hussel alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schep de salade in de slabladeren en garneer met augurkjes