citroen of limoen raspen en door de gehakte vis scheppen.
Voor de smaak de pasta en de vissaus erdoorheen scheppen en tenslotte de bloem en ei, toevoegen en mengen tot je een soort deeg krijgt waar je koekjes van kunt kneden.
Halve peper ontdoen van zaadlijsten en zaadjes en heel fijnhakken, peterselie fijnhakken en samen met de dun gesneden (bos)ui door de visgehakt mengen.
Maak van het gehakt nu tussen de 10 en 12 viskoekjes.
Koekjes maak je door eerst een soort van gehaktballetje te draaien en die dan plat te drukken.
Tippie: met je handjes eerst even onder de kraan en dan balletjes draaien, zorgt ervoor dat het gehakt minder blijft plakken.
In een wok of koekenpan de olie op temperatuur brengen en de koekjes goudbruin bakken.
Tussen de twee à drie minuten per kant bakken zorgt voor het beste resultaat..
Op keukenpapier even laten uitlekken en daarna serveren met sweet chili saus of Kikkoman soja saus met een flinke lik wasabi erbij.