Extra nodig: bakvorm van 20 x 30 cmingevet en bekleed met bakpapier
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 C.
Doe de boter met de suiker en bloem in een grote kom en wrijf alles met je vingertoppen door elkaar tot je een kruimelig mengsel hebt gekregen.
Druk dit mengsel met een lepel op de bodem van je klaarstaande bakvorm en laat dit voor ongeveer 15 minuten bakken in de voorverwarmde oven of tot gaar. Haal eruit en laat afkoelen. Bestrijk vervolgens met de dulce de leche. Schep de pecannoten om met 1/2 tl zout en strooi over de karamel. Laat dit minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.
Laat de chocola vervolgens au bain marie smelten met de 15 gram boter en schenk dit vervolgens over de afgekoelde dulce de leche, en pecannoten en strijk glad met een mes. Laat minstens 30 minuten opstijven in de koelkast, snijd in ruitjes of blokken en serveer.