Lekker knapperig broodje met dun gesneden rookworst, mosterd, kaas en rucola.
De gekarameliseerde ui zorgt voor de pittige maar zoete tegenhanger.
Voorbereidingstijd: 5 minutenmin
Bereidingstijd: 10 minutenmin
Totale tijd: 10 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediƫnten
2afbak pistoletjes of 1 panini broodje
1rookworstgeen magere!!
pluk rucolasla
2plakken belegen kaas
1elpittige mosterd
Voor de gekarameliseerde ui:
1uiin dunne ringen gesneden
2elbalsamico
2elrode wijnazijn
1elbruine suiker
Instructies
Fruit de uienringen in een klein koekenpannetje met wat boter en voeg na een minuut of drie de azijn, balsamico en suiker toe. Laat de uienringen lekker karameliseren.
Verwarm je contactgrill of een koekenpan. Snij het brood(je) in de lengte doormidden en besmeer 1 helft met de mosterd.
Snij de rookworst in de lengte (lange plakken) en leg die op de mosterd. Leg op de rookworst de rucola en bedek deze met de plakken kaas. Schep tenslotte de uienringen op de kaas en dek de rookworst panini af met de tweede helft van het broodje
Leg de rookworstpanini in de contactgrill of de koekenpan en verwarm/rooster het broodje ongeveer vijf minuten (in de koekenpan tussentijds even keren).
Serveer met een goede ketchup of een lik van dezelfde pittige mosterd die je al eerder gebruikte