Deze ramen noedelsoep maak je met leftover buikspek. Hou daar rekening mee. Heb je dat niet? Gebruik dan bijvoorbeeld speklapjes en bak die krokant uit
Doe alle ingredienten voor de bouillon in een grote pan en breng aan de kook. Laat vervolgens tien minuten zachtjes pruttelen.
De ingredienten voor de hoisin saus doe je bij elkaar en roer dit goed door tot het een geheel vormt.
Meng het buikspek met een paar flinke eetlepels van de hoisin saus en roer dit even door. Laat dit een paar minuten intrekken
Kook ondertussen de eitjes, de noodles en de broccoli.
Bak het buikspek even op hoog vuur tot het krokant is, laat uitlekken en zet apart.
Neem vier grote kommen en doe hierin de noodles. Giet de bouillon erop. Leg de broccoli, paddestoeltjes en eieren erop. Leg hierop het krokante buikspek en zorg dat het niet meteen in de bouillon valt. Dan ben je het krokante kwijt.
Schep er nog wat van de hoisinsaus over en eet meteen