Ik ga hier uit van twee taco schelpen per persoon. Ik had nog harde schelpen liggen maar eigenlijk geef ik de voorkeur aan zachte. Eet een stuk makkelijker.. :)
3tladobosaus en eventueel nog 1 fijn gesneden chipotle
Instructies
Verwarm de oven voor op 150˚C. Verwarm daar straks de taco's iets in op
Doe het blik kokosmelk in een steelpannetje samen met de chipotle peper en iets van de adobo saus. Breng dit tegen de kook aan en doe de (hele) kipfilet erin. Zodra gaar (ongeveer 10 minuten) trek je de kip met je handen of met twee vorken uit elkaar.
Doe de bonen en mais bij elkaar en spoel af.
De chipotle mayonaise maak je door de mayonaise te mengen met wat van de adobo saus en 1 fijngesneden chipotle. Hou je niet zo van te pittig hou het dan bij alleen de saus. Roer goed door.
Bekleed je taco's achtereenvolgens met sla, bonenmengsel, geplukte kip, cheddar en eventueel nog wat verse koriander.
Doe er een flinke klodder chipotle mayo op en smullen maar.