Verwarm de oven voor op 190˚C. Bekleed een cakevorm van 1,5 liter met bakpapier.
Vul een mengbeker met 375 ml lauwwarm water, voeg de gist en olie toe, roer door met een vork en laat 5 minuten staan.
Neem een grote mengkom en doe daar het kikkererwtenmeel, amandelmeel en alle zaadjes in met een beetje zeezout. Meng door en maak een kuiltje in het midden. Haal de naaldjes rozemarijn van de tak af en snij het fijn. Voeg toe aan de kom. Breek de eieren erin en klop samen, giet dan het gistmengsel erin.
Klop alles samen, het is meer een beslag als een deeg. Giet in het cakeblik, maak glad van boven en schuif in de oven.
Bak voor ongeveer 45 minuten of tot goudbruin en doorbakken (een houten prikker moet er droog uitkomen)
Laat afkoelen op een cakerack voor tenminste 20 minuten voor je het eet.