Verwarm de oven voor op 200°. Rooster de hazelnootjes even kort in een kleine koekenpan en hak ze daarna in stukjes. Meng de suiker en de kaneel door elkaar.
Maak de gele room zoals op de aanwijzingen van het pakje en zet ongeveer 15 min in de koelkast om op te stijven. Leg een vel bakpapier op een bakplaat waar zo dadelijk de rolletje op komen te liggen
Roer de mango en de hazelnootjes door de gele room. Leg een plakje bladerdeeg op een gladde ondergrond (plastic snijplank bijvoorbeeld) met de punt naar je toe (het plakje bladerdeeg ligt in een ruit vorm voor je ) en schep dan een halve eetlepel op het bladerdeeg
Rol de punt die naar je toewijst over de vulling heen en vouw dan de zijkanten naar binnen. Rol vervolgens de rest van het bladerdeeg op en plak dan de laatste punt van het rolletje dicht met wat van het eigeel. Leg het rolletje op de bakplaat
Herhaal dit met de rest van de bladerdeegvellen en zorg ervoor dat je minimaal anderhalve centimeter ruimt tussen de rolletjes houdt ( dit heb ik inmiddels dooor schade en schande geleerd).
Bestrooi de bovenkant van de rolletjes royaal met de kaneelsuiker en zet ze voor een minuut of twintig in de oven.
Wanneer de suiker mooi gekarameliseerd is en het bladerdeeg mooi bruin, haal je de bakplaat uit de oven en laat de rolletjes nog even afkoelen voor je ze serveert.