Lekker en klassiek; deze biefstuk met champignonsaus
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 25 minutenmin
Porties: 4personen
Ingrediënten
4biefstukjes naar keus
30grbloem
30grboter
250mlmelk
4elpittige ketchup
1/2blokje runderbouillon
250grchampignonsik ben zelf fan van de kastanjechampignons maar gewoon kan natuurlijk ook, in plakjes
boter om te bakken
Instructies
Maak de saus door eerst de boter te smelten en hier de bloem aan toe te voegen. Bak dit tot het bruin wordt, maar let op dat het niet verbrand.
Voeg beetje voor beetje de melk toe en breng het geheel even aan de kook om in te dikken. Voeg het bouillon blokje toe om smaak te geven, evenals de ketchup.
Bak ondertussen de champignons in een koekenpannetje met boter en bak de biefstukjes zoals jij ze wilt hebben.
Vergeet vooral niet om de biefstuk even te laten rusten voor je hem serveert