Bereid de kipfilet door 1 stuk filet op 1 vel MAGGI Mals en kruidig neer te leggen. Leg hier een tweede vel op. Druk de kipfilet stevig aan zodat hij een beetje platter wordt en straks gelijkmatiger zal garen. Verhit een anti aanbak koekenpan op medium vuur voor twee minuten en leg hier dan de kipfilet met vellen en al in. Zonder extra boter of olie toe te voegen. Bak de filet aan elke kant ongeveer 8-9 minuten. Zodra de filet gaar is haal je hem uit de pan, verwijder de vellen en laat even iets afkoelen voor je de kip in stukjes snijd.
Snij de courgette in lange dunne linten (breed) en gril deze kort in een koekenpan of grillpan.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen.
Snij de tomaatjes in kwartjes of als ze heel klein zijn in twee. Hak de peterselie grof. Meng alles door elkaar behalve de courgette.
Maak een dressing door de ingrediƫnten hiervoor goed te mengen.
Meng de dressing door de salade, schep over in een serveerschaal en leg de gegrilde repen courgette er mooi op. Leg de gesneden kip op de salade en serveer meteen.