Oorspronkelijk gebruikt Natascha in dit gerecht molasse van granaatappel maar met honing was het ook erg lekker. Gebruik je de granaatappel dan is het recept ook veganistisch. Ik heb nog wat meer dingen aangepast. Het originele recept vind je in Natascha's boek Share
Totale tijd: 10 minutenmin
Ingrediƫnten
300grgeroosterde paprikaik had gele liggen maar rode is mooier!
2teentjes knoflook
100grcouscousbereid volgens de aanwijzingen op de verpakking
50grwalnoten
1klein blikje tomatenpuree
1elhoning
1/2tlgedroogde munt
1/2elkoriandergemalen
1/2tlkomijngemalen
1/4tlchilipoeder
zeezout
peper
honing naar smaak
Instructies
Doe de paprika, couscous, knoflook en walnoten bij elkaar in de kom van een keukenmachine. Draai tot een puree.
De rest van de ingredienten kun je er gewoon doorheen roeren. Proef en breng op smaak naar wens.
Bestrooi voor het serveren nog met walnoten of gedroogde munt en wat olijfolie.