200grchocolade eitjesgebruik kleintjes! (paar soorten is leuk!)
Instructies
Gebruik een bakblik van ongeveer 20 x 20 cm. Niet al te groot. Bekleed deze met bakpapier.
Doe de chocola in een hittebestendige kom en voeg de boter eraan toe. Verwarm deze au bain marie tot alles gesmolten is en goed door elkaar gemengd.
Haal van het vuur en voeg de cacao en de honing er aan toe. Meng goed door en laat ongeveer 15 minuten afkoelen tot het kamertemperatuur is.
Breek de biscuitjes met je handen fijn of sla er op met een deegroller (doe ze dan wel eerst even in een zakje) Het hoeft niet helemaal fijn te zijn, er mogen best nog wat grovere stukken in zitten. Roer dit door de chocola samen met de spekjes, schuimpjes en ongeveer 150 gr van de mini eitjes.
Giet het mengsel in je bakblik en strijk het een beetje glad aan de bovenkant (voor zover dat gaat) en druk de resterende eitjes aan de bovenkant erin.
Zet je mengsel in de koelkast voor 1-2 uur of tot stevig. Je kunt het nu aan het bakpapier in een keer eruit trekken en in stukken snijden.
In een luchtdichte doos kun je het een week in de koeling bewaren