Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Tomatensalade met radijs
Een lekker knapperige salade met tomaat, radijs en rucola.
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
150
gr
tomaatjes
verschillende kleuren
5-8
radijs
1
appel
50
gr
rucola
1
el
hennepzaad
broccoli cress
Dressing
1
el
vijgen dadel azijn
1
el
olijfolie
Instructies
Was de tomaten en de radijs en snij in stukken. Doe in een ruime kom samen. Schil de appel en snij in stukjes.
Voeg toe aan de kom en strooi er wat hennepzaad en broccolicress bij. Serveer met de rucola.
De dressing maak je door eenvoudig de twee ingredienten te mengen of zo over de salade te schenken.
Gang:
Bijgerecht, lichte lunch
Keuken:
Hollandse keuken, Zomer
Trefwoord:
radijs, tomaten
Dieetsoort:
glutenvrij
, paleo
Nutrition
Calorieën:
117
kcal
,
Koolhydraten:
17
g
,
Eiwit:
4
g
,
Vet:
4
g
,
Verzadigd vet:
0.4
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
3
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
1
g
,
Natrium:
15
mg
,
Kalium:
391
mg
,
Vezels:
4
g
,
Suiker:
12
g
,
Vitamine A:
1307
IU
,
Vitamine C:
20
mg
,
Calcium:
66
mg
,
Ijzer:
2
mg