Vet een bakvorm in van 20 bij 30 cm en bekleed met bakpapier.
Combineer de kokosolie met de ahornsiroop en vanille. Meng goed en zet apart. Weeg je amandelmeel en kokosmeel.
Klop de eieren met een mixer in een andere kom voor een minuut of vijf of tot het mengsel dik en schuimig is geworden. Terwijl je langzaam klopt voeg je het kokosolie mengsel toe.
Voeg bakpoeder, kokos- en amandelmeel toe aan de natte ingredienten. Vouw alles erdoor met een spatel tot alle ingredienten goed gemengd zijn.
Giet het mengsel in je klaarstaande bakvorm. Bak in de oven voor 20-25 minuten of tot een prikker er schoon uitkomt. Haal je bakpapier eruit, keer voorzichtig om op een rek en haal het bakpapier er helemaal af.
Zodra de cake is afgekoeld, verwijder je de lelijke kantjes en snij de cake in vier gelijke repen.
Maak de chocolade icing door de kokosolie, cacaopoeder, vanille, kokosmelk en ahornsiroop te mengen in een kom. Klop goed door tot het een glad mengsel is. Wil het niet samenkomen voeg dan een beetje extra kokosmelk toe.
Neem een bord en bestrooi dit met de geraspte kokos.
Smeer een dunne laag chocolade icing op een kant van je cake repen. Plak elke keer twee repen op elkaar met de gesmeerde kant tegen elkaar aan. Snij ze in stukken op het formaat dat je wilt.
Gebruik twee vorken om elke keer een stuk cake in je choco mengsel te dippen. Laat even uitlekken op de vorken en rol dan door je kokosmengsel. Zet apart op een rek om uit te druipen.
Zet eventueel 10 minuten in de koelkast indien nodig en serveer bij kamer temperatuur.