Laat de deegvellen een nacht in de koelkast ontdooien of een paar uur op kamertemperatuur
Fruit de witte kool in 2 el olie in een koekenpan op laag vuur tot de kool bruint.
Bak 2 bosuitjes een paar minuten mee.
Voeg de knoflook en 50 ml water toe. Laat het water inkoken. Doe de kool in een kom en laat afkoelen.
Meng de kool met het gehakt, de sesamolie, de gember en het zout.
Neem ongeveer 1 el van het gehakt en leg het in het midden van een vel deeg. Doop een vinger in koud water en bevochtig de randen van het deeg.
Vouw het deeg over de vulling en druk het dicht zonder lucht erbij te laten. Vouw de randen tot een klein pakketje. Ga door met de overige pakketjes.
Verhit 2 el olie in een kleine koekenpan (ca 20 cm)
Leg alle deegpakketjes dicht naast elkaar in de koekenpan. Bak ze een paar minuten op matig vuur tot ze goudbruin zijn aan de onderkant.
Roer de maizena door het water. Giet het over de gyoza. Leg een deksel op de pan en dek af met folie. Laaat ze ongeveer 3 minuten stomen. Neem het deksel eraf en laat al het vocht indampen, zodat de maizena een goudbruin korstje onder de gyoza wordt.
Keer de koekenpan om op een bord. Strooi de resterende bosuitjes erover. Warm serveren met dipsaus en liefst ook met srirachasaus