125grbulgurgekookt volgens aanwijzingen op de verpakking
300gradukiboontjesgekookt of uit blik
100grgorgonzola
100grchampignons
handvol rucola
100grkerstomaatjesin kwartjes
2-3elolijfolie
sap van 1/2 citroen
peper
zout
paartakjes bieslookgeknipt
Instructies
Spoel de adukiboontjes af en laat uitlekken.
Doe de bulgur in een kom en snij de champignons wat kleiner. Bak deze even aan in een pan met wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Doe de champignons, de kerstomaatjes, bieslook, rucola en de uitgelekte adukiboontjes bij de bulgur in de kom en mix het goed door.
Maak een dressing door olijfolie, citroensap en peper en zout te mengen. Proef even en doe de dressing over de salade. Meng door en verdeel over vier kommen of borden.
Verkruimel de gorgonzola over de bovenkant en knip er eventueel nog wat extra bieslook over.