Bekleed een cakeblik van 1,5 liter met een dubbele laag plastic folie. Laat aan de zijkanten overhangen zodat je het straks goed kunt inpakken. Leg vervolgens een rij lange vingers op de bodem. Besprenkel met de sinaasappelsap.
Doe de chocola in een hittebestendige kom en laat dit au bain marie smelten met de boter. Roer tot het glad is en laat een beetje afkoelen. Klop de slagroom tot zachte pieken met de poedersuiker. Vouw dit door het chocolade mengsel heen.
Schep de helft van je choco mengsel in het cakeblik, leg dan aardbeien (niet alle aardbeien. Een stuk of 8) in het midden (zonder kroontje uiteraard) en druk het voorzichtig erin. Doe de rest van je choco mengsel eroverheen en strijk de bovenkant glad. Vouw de overhangende plastic over de marquise heen. Laat minstens 24 uur in de koeling staan voor je het aansnijdt.
Met de resterende aardbeien maak je een coulis. Doe de aardbeien in een keukenmachine en mix die met 2 el poedersuiker en 1 el sinaasappelsap. Draai tot het glad is en als je de zaadjes wilt verwijderen haal het dan door een zeef en laat koelen tot je het nodig hebt.