Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Scrambled eggs met spinazie op toast
Totale tijd:
15
minuten
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
2-3
boterhammen
geroosterde
4
eieren
1
rode peper
fijn gesneden
4
plakjes
bacon
100
gram
spinazie
1
tl
oregano
gedroogde
peper
zout
Instructies
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de spinazie tot het slinkt.
Klop ondertussen de eieren even door en doe hier de rode peper, de oregano en peper en zout bij
Voeg je eierenmengsel bij de spinazie en roer door tot het ei net gestold is.
Bak het spek uit in de pan en serveer samen met je ei op toast
Gang:
Ontbijt
Trefwoord:
ei, spinazie
Nutrition
Calorieën:
414
kcal
,
Koolhydraten:
21
g
,
Eiwit:
21
g
,
Vet:
27
g
,
Verzadigd vet:
9
g
,
Cholesterol:
356
mg
,
Natrium:
651
mg
,
Kalium:
613
mg
,
Vezels:
4
g
,
Suiker:
3
g
,
Vitamine A:
5380
IU
,
Vitamine C:
46.4
mg
,
Calcium:
130
mg
,
Ijzer:
4.4
mg