Smeer een tulbandvorm in met boter. Goed in alle hoekjes en gaten! Bestuif met bloem en klop het overtollige bloem uit de vorm. Zet apart tot gebruik.
Doe alle droge ingredienten bij elkaar in een kom en mix dit goed.
Doe alle natte ingredienten bij elkaar en klop dit even goed door.
Meng de twee samen en roer met een pollepel even goed tot het 1 geheel wordt. Giet over in de tulbandvorm en doe in de voorverwarmde oven.
Bak de tulband voor ongeveer 50-60 minuten of tot een houten prikker er gaar uitkomt.
Laat eerst 5-10 minuten in de vorm afkoelen voor je de tulband op een afkoelrek stort. Laat helemaal afkoelen voor je de icing eroverheen doet.
Icing
Doe de poedersuiker in een kommetje. Voeg samen met de kaneel en vanille en roer goed door. Voeg de maple siroop niet in een keer toe maar doe het beetje bij beetje tot je de juiste dikte hebt van de icing. Laat dit over de cake lopen en laat opdrogen voor je hem aansnijdt.