Wil je deze spaghetti glutenvrij maken dan kun je de pasta eventueel vervangen door courgette pasta of je kunt een glutenvrije pasta kopen. Daar zijn er tegenwoordig veel van te krijgen!
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 25 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
1uigesnipperd
2teentjesknoflookfijn gesneden
200grpaddestoelengemengd, gesneden
2eltomatenpuree
1eloreganogedroogd
1elbasilicumgedroogd
1bliktomatenblokjes
1blikjelinzenklein
150grspelt spaghetti
1handvolpijnboompitjesgeroosterd
verse peterselieom te serveren
olijfolie om te bakken
Instructies
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
Zet een grote koekenpan op en verhit wat olijfolie. Hierin bak je de ui tot deze zacht is. Voeg de knoflook toe en de paddestoelen en bak het geheel even goed door.
Voeg de tomatenpuree, de kruiden en de tomatenblokjes toe en bak even mee. Voeg hier het blikje linzen aan toe en verwarm dit mee met de rest.
Serveer de spaghetti met de pijnboompitjes en de verse peterselie