1bloemkoolof kant- en klaar bloemkoolrijst uit de supermarkt
1uigesnipperd
2teentjesknoflookfijn gesneden
1tlkomijngemalen
1tlkoriandergemalen
200grsugarsnapsin stukken gehakt
1bliktomatenblokjes
2-3geroosterde paprika'sin reepjes
200grchorizoin stukjes
koriandervers
zout en peper
Instructies
Blancheer de sugarsnaps eerst even voor een paar minuten, giet af en zet apart.
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak hierin de chorizo tot het vet eruit loopt en de chorizo krokant wordt. Laat uitlekken op keukenpapier.
In dezelfde koekenpan waar je de chorizo hebt gebakken fruit je de ui en knoflook. Voeg de specerijen toe en bak dit even mee voor je de sugarsnaps toevoegt. Bak dit even om en voeg de bloemkool toe. Bak deze voor een minuutje of twee mee.
Doe het blik tomatenblokjes erbij en de geroosterde paprika. Warm alles goed op en breng op smaak met zout en peper
Serveer de bloemkoolrijst met de chorizo eroverheen en de verse koriander.