Begin met het maken van de bodem. Leg een stuk bakpapier op de bodem van de springvorm en smeer de zijkanten in met wat boter
Doe de bastognekoekjes plus de oreokoekjes in de keukenmachine. Draai alles tot het fijne kruimels zijn.
Smelt de boter en meng goed met de koekkruimels. Stort uit in de springvorm en druk stevig aan (dit gaat goed met een kleine pan met platte bodem of lepel)
Verwarm de oven voor op 150˚C.
Doe de roomkaas samen met de suiker in een mengkom en draai met een mixer glad. Voeg de eieren een voor een toe en meng na elk ei even goed door. Roer het sap en de limoenrasp erdoor. Schep de kleingesneden mango erdoor en stort het geheel op de bodem.
Strijk de bovenkant glad en zet in de oven. Bak voor ongeveer 45 minuten of tot de bovenkant stevig is maar nog wel een beetje meegeeft. Zet de oven uit en laat de cheesecake nog een uur in de oven staan voor je hem eruit haalt.
Laat verder afkoelen in de koeling voor minimaal 1-2 uur voor je gaat snijden.
Voor de topping snij je de mango klein en doe je het erop.