Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel goed af zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Blancheer de broccoli even kort en giet dan af.
Verhit een wok op hoog vuur en roerbak de paprika, ui, knoflook, gember en rode peper voor ongeveer 5 minuten of tot zacht. Voeg de komijn en currypasta toe en bak nog even mee tot het begint te geuren. Voeg de broccoli ook toe aan de pan.
Doe peper en zout op de blokjes kipfilet en bak deze in een koekenpan gaar en goudbruin. Zet apart.
Doe de pindakaas samen met de tomatenpuree en 150 ml water in een kleine steelpan. Roer tot het een geheel vormt. Voeg nu gembersiroop en ketjap en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Doe de doperwten in de wok erbij evenals de kip en de noedels. Schud het geheel even om. Voeg dan een gedeelte van de pindasaus toe. Serveer met verse koriander, bosui en de gehakte pindas.